KSK Kasterlee Title Image
(31 Producten)
Kleur
Nieuw
Kledingstuk
Welkom bij het JAKO-team!

Meer dan 100.000 teams in meer dan 50 landen vertrouwen op JAKO. Van de districtscompetitie tot de Champions League. Bambini's, eerste elftallen en senioren. Profiteer nu van het partnerschap tussen uw club, uw plaatselijke sportwinkel en JAKO.
Over JAKO

Van in een garage tot de toonaangevende leverancier in teamsport. Het succesverhaal van JAKO begon in 1989 en duurt tot op de dag van vandaag voort. Sinds de oprichting heeft JAKO zich als doel gesteld de ideale partner te zijn voor alle teams. In Duitsland, over de hele wereld en van de kleinste competitie tot de Champions League. WE ARE TEAM !
LK Teamwear

Bij LK Teamwear bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan sportkleding, bedrijfskleding, promokleding en materiaal. Of u nu een sportclub, bedrijf, school of vereniging vertegenwoordigt, wij bieden een ruime keuze aan producten van de mooiste topmerken en staan garant voor een snelle levering.
Bij ons bedrijf staat Service en Passie voorop. Onze vakkennis en jarenlange ervaring stellen ons in staat om voor elke club, school, vereniging of bedrijf een op maat uitgewerkt partnership te creëren, aangepast aan hun unieke identiteit. Zo kunnen wij samenwerken aan een stijlvolle en professionele uitstraling, die perfect past bij uw organisatie.